JOQ Albania
Home

Apple krijon studion e saj televizive , proçeson me dramën WII “Masters of Air”
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 12/10/2019 12:07

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ndërsa Apple ka një listë të gjatë të programeve të reja të përcaktuara për shërbimin e saj të transmetimit të pajtimeve TV +, kompania nuk do të zotërojë asnjë prej shfaqjeve të shpallura – deri më tani.Kjo po ndryshon sepse Apple ka formuar studion e vet në shtëpi, e cila do të prodhojë "Masters of Air", një vazhdim i "Band of Brothers" dhe "The Pacific", bazuar në librin jo-fiction të Donald L. Miller "Masters of the Air: Djemtë Bomber të Amerikës që Luftuan Luftën Ajrore kundër Gjermanisë naziste. ”Shfaqja do të jetë ekzekutive e prodhuar nga Tom Hanks, Gary Goetzman dhe Steven Spielberg.

 

Shfaqjet TV + që nuk janë prodhuar nga studioja e Apple ka të ngjarë të humbasin për shumicën e shikuesve. Kjo është mjaft e drejtë – veçanërisht sepse në botën e transmetimit, etiketa "origjinale" përfshin një numër të llojeve të ndryshme të përmbajtjes.

Duke krijuar studion e vet, Apple mund të zotërojë në mënyrë të plotë disa nga përmbajtjet e tij në TV +, duke zvogëluar nevojën për të negociuar tarifat e licencimit me studiot e tjera, dhe gjithashtu duke i dhënë asaj të drejtat për gjëra të tilla si mallrat. Sipas The Hollywood Reporter, studioja nuk ka ende emër, por do të drejtohet nga kokat e Apple në të gjithë botën Zack Van Amburg dhe Jamie Erlicht, të cilët më parë drejtuan Sony Pictures TV.