JOQ Albania
Home

Instagram lançon Create Mode, le të bëjmë një ThrowBack
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 09/10/2019 16:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Instagram e ka kthyer përfundimisht Throwback ditën e enjte në një tipar zyrtar. ’Eshtë pjesë e modalitetit të ri "Krijo" në Instagram që lëshon sot në Stories, duke e çuar aplikacionin përtej kamerës. Krijo e bën Instagramin një rrjet social më shumë qëllime me fleksibilitet për t’u përshtatur me një gamë më të gjerë të formateve të përmbajtjes.

Tani për tani, pika kryesore e Krijimit është opsioni "Në këtë ditë" që tregon një postim të rastësishëm që keni ndarë në të njëjtën datë kalendarike në të kaluarën në feed. Klikoni butonin dice për të parë një postim tjetër në këtë Ditë, dhe pasi të gjeni një që preferoni, mund ta ndani atë në Story si një post i ngulitur që njerëzit mund të hapin.

Lancimi mund t’a bëjë më të lehtë për përdoruesit të shndërrojnë përmbajtjen e tyre të vjetër të përkohshme në përmbajtje të freskëtkalimtare. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme, sepse jo të gjithë bëjnë diçka të vlefshme për t;u treguar çdo ditë. Dhe duke pasur parasysh sa shumë #TBT ndahen tashmë, ekziston qartë kërkesa për ndarjen e nostalgjisë me komente të reja.