JOQ Albania
Home

Karakteristika më e re e Uber paralajmëron se kafshët shtëpiake do të bashkohen në udhëtim
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 09/10/2019 16:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Uber është duke zhvilluar një karakteristikë të re që paralajmëron shoferët amerikanë se me ta do të bashkohet dhe një kafshë shtëpiake, përpjekja e fundit nga kompania për të apeluar në një audiencë më të gjerë dhe të bëhet në dyqanin me një ndalesë për transport, ushqim dhe shërbime të tjera.

Karakteristika e quajtur Uber Pet do të jetë në dispozicion në fillim të 16 tetorit në Austin, Denver, Nashville, Minneapolis-St. Pali, Filadelfia, Phoenix dhe Tampa Bay. Udhëtarët do të paguajnë për privilegjin e marrjes së kafshëve shtëpiake me vete përmes asaj që Uber e përshkruan si një "pagesë e vogël ekstra". Dhe shoferët do të kenë mundësinë që të shmangin udhëtimet me kafshët e klientit duke u larguar nga udhëtimet Uber Pet në menunë e preferencave të shoferit në aplikacion.

Uber Pet është një shembull tjetër i ndërmarrjes që bën përpjekje të bëhet aplikacioni prapa çdo aspekti të jetës së përdoruesve të saj, përkatësisht përmes transportit dhe delivery të vaktit. "Ne duam të jemi sistemi operativ për jetën tuaj të përditshme," shprehet CEO Dara Khosrowshahi. "Një hyrje me një klik për gjithçka që Uber mund t'ju ofrojë."