JOQ Albania
Home

Tableti i jashtëzakonshëm
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 09/10/2019 16:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tableti i jashtëzakonshëm është një pajisje e çuditshme në këtë epokë të mjeteve ultra të zgjuara: Një ekran i zi dhe i bardhë i destinuar për të lexuar, shkruar dhe skicuar – dhe asgjë më shumë. Megjithatë, kompania ka shitur 100,000 pajisje dhe tani ka tërhequr 15 milion dollarë në seritë A të financimit nga Spark Capital.

Magnus: Epo, ne kemi krijuar këtë produkt të mrekullueshëm, tabletë letre të jashtëzakonshëm. Ne kemi qenë shumë të përqendruar në këtë përpjekje, bazuar në një dashuri për letrën dhe një dashuri për teknologjinë, për të parë nëse mund të gjejmë disa mënyra për t'i bashkuar të dyja së bashku dhe për t'i ndihmuar njerëzit të mendojnë më mirë. Kjo është lloji i tërë etosit të kompanisë.

Një trajektore e pazakontë për një startim të harduerit që eksploron një treg pothuajse të pakujdesshëm, por CEO Magnus Wanberg ka vetëbesim sepse kjo kategori pajisjesh është e destinuar të rritet si përgjigje ndaj teknologjisë gjithnjë që pushton cdo ditë e më shumë tregun. Ndonjëherë një prirje anti-teknologjike është mundësia teknologjike që po prisnim.