JOQ Albania
Home

Hulu më në fund fillon mbështetjen për shkarkime
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 08/10/2019 17:31

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Hulu më në fund po shton shkarkime në shërbimin e saj streaming, vite pasi Netflix dhe Amazon Prime Video bënë të njëjtën gjë.Kompania kishte premtuar mbi një vit më parë se së shpejti do të mbështeste mbështetjen për shikimin offline, pasi kishte zhvilluar një mënyrë për të përfshirë reklamat me shkarkimet e saj. Sidoqoftë, nisja e funksionit të shkarkimeve sot është në dispozicion vetëm për përdoruesit e iOS në planin "Jo reklama" të Hulu, thotë kompania.

Në nisje, ka "mijëra" shfaqje televizive dhe filma të ofruar për shikim offline, duke përfshirë Origjinalet Hulu si "The Handmaid's Tale", "Shrill" dhe "The Act", si dhe seriale si "Family Guy", "Desperate Housewives , "" This is us "," How I Met Your Mother"dhe" ER ". Në fakt, shumica e përmbajtjes në Hulu është në dispozicion për shikim offline, pasi marrëveshjet e përmbajtjes së saj ishin negociuar tashmë për të lejuar shkarkime.

Shikuesit do të jenë në gjendje të shkarkojnë deri në 25 tituj në pesë pajisje dhe do të kenë deri në 30 ditë për të parë përmbajtjen e shkarkuar. Pas fillimit të riprodhimit të përmbajtjes së shkarkuar, shikuesit duhet të mbarojnë për dy ditë para se të skadojë shkarkimi. Nëse nuk e keni mbaruar së vëzhguari, do të duhet të rinovoni shkarkimin e skaduar gjatë kohës në internet – duke supozuar se ende ofrohet në Hulu.