JOQ Albania
Home

Tile zbulon Sticker, një pajisje ngjitëse për gjurmimin e objekteve
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 08/10/2019 17:13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ne ende jemi duke pritur të shohim nëse Apple zyrtarisht zbulon një rrotullim të ri në biznesin e ndjekjes së etiketave – pajisjet e vogla që vendosni në objektet 'memecë' si çelësat, kuletat dhe objektet e tjera që keni zakon të humbni, për të qenë në gjendje të tregojë vendndodhjen e tyre.

Sot, startupi zbuloi Sticker, një pajisje e re për gjurmimin e papërshkueshëm nga uji që përdor ngjitësin e krijuar në bashkëpunim me 3M për tu bashkangjitur me objekte që të jenë në gjendje t'i gjurmojnë ato me Bluetooth në një gamë prej 150 këmbësh, ose duke përdorur më tej rrjetin e komunitetit të Tile përmes aplikacionit të tij.

Të katër modelet janë duke dalë në shitje që nga sot me një gamë çmimesh: Stickers Tile duke filluar nga 39,99 $ për një 2-pako, 59,99 $ për një 4-paketë; Tile Slim me 29,99 dollarë; Tate Mate me 24,99 dollarë; dhe Tile Pro me 34,99 dollarë. Mesazhi këtu është që Tile po vazhdon të rrisë fleksibilitetin e saj dhe të shfrytëzojë rastet me këto azhurnime dhe lëshimin e ri të Sticker.