JOQ Albania
Home

Të gënjejnë sy më sy, këta janë tre mashtruesit e horoskopit
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 08/10/2019 7:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të gjithë themi gënjeshtra. Ndonjëherë për të dalë nga situata, e herë të tjera për t'u dukur pak më mirë në sy të atyre që na rrethojnë. Mund të jenë gënjeshtra të padëmshme, por ka edhe nga ato që “të hapin punë”.

Disa persona, ose më saktë, disa prej të lindurve në data të caktuara, duket se e kanë në gjak gënjeshtrën e nuk rrinë dot pa i thënë disa të tilla në ditë. Nuk ka rëndësi nëse janë të bardha apo të zeza, gënjeshtrat janë gënjeshtra, dhe sa më pak të thuhen aq më mirë do të ishte.

Tre shenjat e mëposhtme jo vetëm që gënjejnë, por ndonjëherë përhumben në atë që thonë sa përfundojnë duke i besuar vetë.

Binjakët – Të lindurit në shenjën e Binjakëve janë gënjeshtarë të tmerrshëm dhe as vetë ata nuk habiten nga kjo renditje. Janë manipulues, hipokritë dhe me dy fytyra. Kjo është edhe arsyeja përse njerëzit që janë në marrëdhënie punë apo shoqërie me ta, detyrohen gjithmonë ‘’t’i testojnë’’ paraprakisht për të mësuar nëse kanë thënë apo jo të vërtetën. Ndonjëherë Binjakët gënjejnë sepse janë të pakënaqur me realitetin e tyre.

Akrepi – Edhe pse jo në nivelin e Binjakëve për gënjeshtra, kur vjen puna te manipulimi, edhe Akrepi janë profesionistë të lindur. Të gjithë e dinë që të lindurit në shenjën e Akrepit janë gënjeshtarë kronikë, dhe në shumicën e rasteve gënjejnë edhe kot.

Peshqit – Pak e pabesueshme se si Peshqit, një shenjë aq emotive mund të jetë pjesë e kësaj liste, megjithatë ndodh edhe kështu. Ata e marrin gjithmonë atë që kërkojnë dhe gjejnë mënyra nga më të ndryshmet për t’ia dalë, mes tyre edhe gënjeshtrat. E dinë shumë mirë çfarë gënjeshtrash të thonë, dhe si t’i thonë.