JOQ Albania
Home

Galaxy Fold është pësëri ekstremisht delikat dhe Samsung e di këtë gjë
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 05/10/2019 11:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Përditësimi i Samsung Galaxy Fold më në fund po bëhet i disponueshëm pas një shkëputje disa mujore nga Samsung për shkak të delikatesës. Për fat të keq, duket se versioni i rregulluar i Fold është përsëri delikat. Dhe sipas vidoes së re të prezantuar nga Samsung përdoruesit e parë po i trajtojnë këta lloj celularësh me shumë delikatesë. Me daljen e parë të Fold, kishte disa probleme si fakti që grimcat e vogla mund të futeshin të ura lidhëse e dy ekraneve duke dëmtuar ekranin, dhe heqja aksidentale e një shtrese të holle për ekranin e cila dukej si një mbrojtëse ekrani. Samsung raportoi se rregulloi më të shumtën e këtyre problemeve në versionin 2.0 të Fold.

Për fat të keq edhe pas të gjithë paralajmërimeve, duket se Fold i ri është shumë i thjeshtë për tu dëmtuar. Duket se të gjitha problemet e mëparshme të Fold janë ende aty: ekrani është ektremisht i lehtë për tu gërvishtur, madje edhe me thonjtë për të dëmtuar kështu ekranin. Samsung ka premtuar konsumatorët e tij dicka të quajtur “Galaxy Fold Premier Service” , i cili është një shërbim i cili ofron seanca trajnimi dhe suport për celularin dhe disa gjëra të tjera që akoma nuk janë bërë të ditura. Në teori përfshin disa rregullime për ekranin delikat të Fold.