JOQ Albania
Home

TrueCaller Voice tanimë i disponueshëm për iPhones
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 04/10/2019 14:20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

TrueCaller ka prezantuar një feature të ri të quajtur TrueCaller Voice, një platformë për telefonatat VoIP të aplikacionit. Feature është dizenjuar për të ndihmuar përdoruesin që të mos ketë frikë se është një thirrje e dytë e cila pret që ti të përgjigjesh, pa qenë nevoja për të ndaluar në mënyrë automatike telefonatën aktuale. Ky feature do të lejojë përdoruesit të vazhdojnë me telefonatën aktuale ose të ndryshojnë në telefonatën e dytë. TrueCaller pohon se ky feature do të punojnë tek të dy celulari dhe telefonatat VoIP. Gjithashtu, telefonata e dytë do të informohet për statusin e pritjes së telefonatës.

Kompania ka thënë se TrueCaller Voice është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e iOS. TrueCaller Voice kohët e fundit ka shtuar feature caller ID i cili detekton numrat e panjohur dhe spammers të cilët telefonojnë nëpërmjet internetit. Gjithashtu, kompania ka bërë të ditur parneritetin e saj me platformën për biletat e autobusëve Redbus për ti ofruar përdoruesve eksperiencën dixhitale të biletave. Në këtë partneritet, RedBus do të jetë i disponueshëm si një mini aplikacion tek seksioni i Payments tek aplikacioni TrueCaller. TrueCaller tashmë sapo ka kaluar 500 milion shkarkime dhe 150 milion përdorues aktiv cdo ditë.