JOQ Albania
Home

Lancohet karta virtuale Samsung Pay Cash
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 04/10/2019 14:18

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Samsung në partneritet me MasterCard dhe Netspend lancoi kartën më të re virtuale të njohur si Samsung Pay Cash. Fetaure i ri i Pay Cash është i diponueshëm brenda aplikacionit Samsung Pay dhe fokusohet në menaxhimin e buxhetit dhe pagesave. Si Samsung Pay, Samsung Pay Cash punon kudo ku Samsung Pay dhe Mastercard pranohet për të kryer pagesa.

Llogaria virtuale e Samsung Pay Cash lejon përdoruesit të shtojnë para dhe blejnë në dyqane dhe online nga vetë aplikacioni i Samsung Pay. Ky shërbim është i mbrojtur nga Samsung Knox dhe shërbimeve të Mastercard, i cili lejon përdoruesit të përdorin kartën pa qenë nevoja e përdorimit të numrit të kartës 16 shifror. Feature i Pay Cash gjithashtu ndihmon përdoruesit të bëjnë një plan për shpenzimet e tyre. Nëse blen duke përdoruru Samsung Pay Cash, ti do të marrësh pikë të cilat mund të përdoren për produketet e Samsung dhe cmime të tjera. Për të gjithë ata që nuk janë familjarë, Samsung Pay është një feature ku instrumentat e pagesës si kartat e kreditit, kartat e debitit, portofolët dixhital dhe identitet UPI mund të ruhen dixhitalisht. Konsumatori mundet më pas të bëjë blerje dukë përdorur teknologjinë MST, e cila minimizon përdorimin e kartës në cdo terminal të pikave të shitjeve.