JOQ Albania
Home

“Do të të shkatërroj”/E fiksuar pas ish-ambasadorit të BE në Tiranë, ndalohet gazetarja e njohur
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 04/10/2019 11:48

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ata kishin pasur një lidhje të shkurtër në vitin 2017, ndërsa më pas ai ka dashur ta ndërpresë marrëdhënien, por një gjë e tillë nuk është pranuar kurrë nga ajo. Bëhet fjalë për ish-ambasadorin e BE në Tiranë, 63-vjeçarin Ettore Sequi dhe gazetaren italiane 41-vjeçare, Valentina Pizzale.

Nën akuzën e përndjekjes është ndaluar gazetarja, skenografja dhe autorja e Rait, e cila ndër të tjera ka punuar edhe gjatë realizimit të filmave “Diario di un maniaco per bene”, apo “Le tre Rose di Eva” (Tre Trëndafilat e Evës). Në të gjithë këto filma flitet për histori dashurish të trauzuara.

Edhe pse është denoncuar edhe në të shkuarën dhe ka ende një proces hetimor në ngarkim të saj, të hapur, Valentina nuk është tërhequr dhe ka vijuar të ngacmojë ish-ambasadorin.

Pas ndarjes ajo nisi ta përndiqte me mesazhe të tipit “do të të shkatërroj” duke e fyer në çdo orë të ditës, por veçanërisht natën.

stalking, Ettore Francesco Sequi, Valentina Pizzale, Sicilia, Cronaca

Pas ndalimit, Valentina Pizzale ka përfunduar një ditë më parë në arrest shtëpie, me akuzën për kërcënim, pas denoncimit të Sequi-t.

Sot lajmi është në faqet e para të mediave të përditshme italiane.

Risultati immagini per Valentina Pizzale

***

Burim: IlFattoQuotidiano|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania