JOQ Albania
Home

Kufjet më të fundit të Marshall kanë Google Assistant dhe bateri 60 orëshe
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 03/10/2019 15:01

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me kufjet e tij të reja Major III Voice, Marshall ka shtuar 30 orë më shumë bateri krahasuar me kufjet Major III të lancuara vitin e kaluar, me një total prej 60 orësh playback. Bashkë me orët e shtuara të baterisë, modeli Major III Voice vjen dhe me suportin e Google Assistant.

Ti mund të përdorësh Voice Assistant për të bërë cdo gjë që nga kërkesat për këngë apo artistë, tek kontrolli i volumit dhe playback muzik. Sigurisht që nëse ti preferon taktikën e vjetër e përdorimit të një butoni, Major III Voice vjen më një gjë të tillë si versioni i vitit të kaluar. 60 orë është një shumë e madhe për karikim, dhe është më shumë se të gjithë kufjet me wireless të disponueshme deri tani. Por Major III Voice nuk përfshin aktivizimin e fshirjes së voice, e cila sigurisht që ka një impakt të madh në jetën e baterisë.

Major III Voice do të jetë i disponueshëm në 16 Tetor, me një cmim prej $169 në US, 169 euro në Europe ose 149.99 paund në UK.