JOQ Albania
Home

Kamera Deep Fusion e iPhone 11 është tashmë e disponueshme në iOS 13 public beta
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 03/10/2019 14:56

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Deep Fusion , sistemi i fotografisë së Apple, është tanimë i disponueshëm në versionin më të fundit të iOS 13 public beta, në të dyja edhe iPhone 11 dhe iPhone 11 Pro.

Deep Fusion është dizenjuar për të përdorur inteligjencën artificiale dhe truke të tjera të software për të përmirësuar qartësinë e imazheve të kapura nga frames. Qëllimi është prodhimi i sa më shumë imazheve të një cilësie të lartë. Supozohet të punojë vetëm në ambjente me dritë të mesme dhe të lartë, ndërsa Smart HDR dhe Night mode punojnë në ambjente me dritë jashtëzakonisht të errët. Eshtë interesant fakti që nëse kërkon për feature është shumë e vështirë për ta gjetur. Sipas Apple, Deep Fusion është e fshehur qëllimisht për përdoruesit, dhe asnjë indikator vizual nuk është i ndezur, ose në aplikacionin e ekranit të kameras ose në të dhënat e EXIF që rezultojnë nga fotot. Pra si do ta kupton që celulari yt po punon me Deep Fusion? Apple duket se dëshiron që ti të mos shqetësohesh për këtë gjë, përsa kohë rezultatet flasin vetë.