JOQ Albania
Home

Hero 8 Black i GoPro bën më shumë punë për ty
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 02/10/2019 15:53

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

GoPro ka prezantuar kamerën e tij më të re, të quajtur Hero 8 Black. Kompania e ka lancuar më një cmim rreth $399, me një sistem të ri integrimi, një software që kërkon më pak taps, dhe mundësinë për të shkrepur pamje 4K me 60 frames për sekond.

Hero 8 Black mund të porositet tani dhe fillon shpërndarjen në 15 Tetor. Ai do të jetë gjithashtu me kamerën e re të GoPro 360 gradë me një cmim $499 të quajtur Max dhe me Hero 7 Black e cila tanimë kushton $299. Hero 8 Black ngjan pak a shumë me pajisjet e mëparshme. Por ka disa ndryshime të cilat janë shtuar për të krijuar një eksperiencë më të ndryshme duke e krahasuar me kamerat e mëparshme Hero. Hero 8 Black përdor një bateri të re. Ka të njëjtën formë dhe kapacitet por është më e fuqishme. Kamera e re mund të harxhojë më shumë bateri për shkak të shkrepjeve që ajo ofron. GoPro ka shtuar gjithashtu një feature Live Burst e cila ngjason paksa me Apple Live Photo. Kamera ruan 1.5 sekonda të fotova para dhe pas shtypjes së butonit, duke e bërë më të vështirë humbjen e fotove që ti do të kapësh.

Hero 8 Black kap 12 megapixel snaps, dhe përdoruesit mund të kapin foto RAW në time-lapse. Kompania thotë se fotot HDR të Hero 8 Black do të duken më mirë tani.