JOQ Albania
Home

Youtube Music tanimë do të vijë e para-instaluar në pajisjet Android
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 28/09/2019 12:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Youtube Music është aplikacioni më i fundit në Google që do jetë si pjesë e Android. Kompania thotë që shërbimi i muzikës do të jetë i para-instaluar në të gjithë pajisjet Android 10.

Deri tani, Youtube Music ka kërkuar një download të ndarë nga Google Play. Menaxheri i Youtube Music tha se: “ Dëgjuesit e Google Play Music me pajisjet e reja Android 10 mund të vazhdojnë të dëgjojnë në Google Play Music duke i download nga Play Store dhe duke u regjistruar tek llogaritë e tyre.” Që nga lancimi i Youtube Music, Google ka thënë shërbimi do të zëvëndësojë Google Play Music sepse është platforma e parë dhe e vetme e muzikës.

Edhe pëpara këtij ndryshimi të ri, Youtube ka reklamuar në mënyrë agresive abonimet e saj premium, duke shfaqur në mënyrë të shpeshtë pop-up që tregonin përfitimet e Youtube Premium.