JOQ Albania
Home

Apple TV Plus tregon përmbajtjen e trailers më të rinj të shfaqjeve për fëmijë
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 28/09/2019 12:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Apple TV Plus do të lancohet në 1 Nëntor i cili do të vijë më disa seriale origjinale, gjithashtu dhe me shfaqje për fëmijë. Kompania ka prezantuar trailers e rinjt të tre shfaqjeve për fëmijë: Snoopy in Space, Helpsters dhe Ghostwriter.

Këto nuk janë trailers e parë për shfqajet, por është e qartë që Apple po përpiqet të fitojë vëmendjen e TV Plus subscribers. Snoopy më në fund arrin të realizojë ëndrrën e tij për tu bërë një astronaut në NASA, dhe shpenzon të gjithë kohën duke marrë urdhra nga International Space Station, eksploruar hënën dhe më shumë. Ghostwriter ka të bëjë më 4 miq të cilët do të zbulojnë një fantazëm në një libër po përpiqet të nxjerrë personazhet e librit jashtë në botën reale. Heplsters është një shoë live i cili ka të bëjë me një skuadër të cilët dashurojnë të zgjidhin probleme.

Të gjitha shfaqjet do të lancohen bashkë me Apple TV Plus në 1 Nëntor. Apple TV Plus do të kushtojë $4.99 në muaj, por njerëzit të cilët do të blejë një pjesë të hardware të Apple, si një iPhone, iPad ose MacBook do të përfitojnë një vit falas.