JOQ Albania
Home

Apple Music për Android shton dark mode dhe suportin Chromecast
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 27/09/2019 15:20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me përditësimin e tij më të fundit, Apple Music e aplikacionit Android është tanimë në gjendje të performojë në pajsijet Chromecast. Suporti Chromecast ka qenë i disponueshëm në versionin beta të aplikacionit që në Gusht, por tani është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit.

Bashkë me suportin Chromecast, aplikacionit tanimë i bashkohet edhe feauture i dark mode, i cili suportohet nga sistemi i gjerë i Android 10, dhe gjithashtu mund të aksesojë stacionet e radiove TuneIn, Radio.com dhe iHeartRadio. Shërbimi mund të aksesojë më shumë se 100000 stacione të radiove. Shtimi i më shumë features në aplikacionin Android, ashtu si edhe suporti i Android Auto i cili u shtua javën e kaluar, do të jetë shumë i rëndësishëm. Apple dëshiron që shërbimet e tij të jenë të dukshëm, në cfarëdo hardware që ti zgjedh të përdorësh.