JOQ Albania
Home

Youtube e ka bërë më të thjeshtë procesin e kërkimit dhe filtrimit të komenteve për krijuesit e videove
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 27/09/2019 15:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Youtube ka prezantuar një sistem të përditësuar filtrimi për menaxhimin e seksioneve të komenteve, me qëllim për ta bërë më të thjeshtë për krijuesit për të gjetur pyetjet dhe për të ndarë komentet nga numërimi i subsriber.

Krijuesit e videove mund të marrin mijëra komente në videot e tyre, duke e bërë këtë një sistem për tu angazhuar me shikuesit. Një nga kërkesat që Youtube ka marrë nga krijuesit është një sistem më i mirë për këtë gjë. Opsioni i ri i filtrimit tani përfshin:

  • Response status: a i ka kthyer përgjigje komentit krijuesi i videos?
  • Contains question: a përmban komenti një pyetje?
  • Subscriber count: a ka komenti të paktën 1000, 10000, 100000, një milion ose 10 milion subscribers?
  • Member status: është komentuesi një anëtar?

Të punuarit me seksionin e mbushur të komenteve në Youtube është e vështirë, dhe kompania po punon akoma për të shtuar më shumë opsione në sistemin e filtrimit.