JOQ Albania
Home

Për të përdorur Alexa, fillimisht duhet t’i besoni Amazon
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 27/09/2019 15:17

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në eventin e së mërkurës në lidhje me hardware, Amazon dëshironte që të sigurohej që ju e dinit që ai e vlerëson privatësinë tuaj. Privatësia nuk mund të lihet pas dore përsa i përket pajisjeve dhe shërbimeve që ne i ofrojmë konsumatorëve tanë. Ajo duhet të jetë funksionale dhe e ndërtuar që nga fillimi në cdo pjesë të hardware, software dhe shërbimeve që ne krijojmë, kjo është ajo cka ka thënë drejtori i shërbimeve dhe hardware të Amazon.

Për të provuar këtë gjë, kompania prezantoi një set të ri me feature në lidhje me privatësinë, ku secila i jep përdoruesit më shumë kontroll. Një shutter kamera do të shkëpusë elektronikisht kamerën në Echo Show 5. Një feature i ndarë do të lejojë të vendosësh zonën e privatësisë, në të cilën një pjesë e caktuar e kameras do ta ketë të pamundur të regjistrojë ose shikojë live. Një tjetër feature, e cila pritet të dalë në Nëntor, do të ndalojë kameran Ring që të regjistrojë gjatë kohës që je në shtëpi. Të gjitha këto features, të bëjnë të mendosh që Amazon po mendon me të vërtetë për privatësinë tënde duke e përfshirë këtë gjë në pajisjet e tij smart.