JOQ Albania
Home

Pixel 4 XL i ri tregon gjeneratën e ardhshme të Google Assistant dhe face unlock
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 26/09/2019 15:43

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Google thotë se gjenerata e ardhshme e Assistant do të jetë 10 herë më e shpejt, mund ti përgjigjet pyetjeve ose të kërkojë pa qenë nevoja që ti të thuash cdo herë “Hey, Google”, dhe pyetjet do të procesohen në pajisje dhe jo më në serverat e Google. Në testimin që Nextrift po bën për gjeneratën e ardhshme të Assistant, thuhet se do të jetë e dallueshme më e shpejtë në procesimin e kërkesave, dhe do të mund të bëjë kërkesa tek Assistant pa thënë “Hey Google” për cdo pyetje. është akoma e paqrtë nga Nextrift nëse Assistant do të mund të punojë në të vërtetë tek pajisja.

Nextrift gjithashtu publikoi disa informacione rreth teknologjië se si face unlock i Pixel 4 do të punojë. Nextrift thotë se procesi i face unlock do të jetë pak a shumë si Apple Face ID, i cili pëputhet me infomacionin në lidhje me procesin i cili tanimë është publikuar nga GenK. Sidoqoftë, duket se Nextrift ka gjetur një mënyrë që face unlock të funksionojë. Gjithashtu Nextrift ka gjetur se faqja e settings të face unlock të Pixel 4 XL ka një shënim: “Celulari juaj mund të zhbllokohet nga dikush që ngjason si ti “

Google pritet të publikojë më shumë rreth Pixel 4 në eventin e 15 Tetorit. Deri atëherë na mbetet të presim rreth asaj se cfarë do të ofrojë të re.