JOQ Albania
Home

Google Assistant do të ketë një opsion për zë të dytë në 9 shtete
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 23/09/2019 15:27

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Google po lancon zëra të rinj për Google Assistant në 9 shtete, duke shtuar një opsion për një zë të dytë jashtë US për të parën herë. Kur përdoruesit të kenë një celuar të ri Android, zëri default do të zgjidhet në mënyrë të rastësishme, kështu që do të ketë një mix njerëzish që do të kenë zërat e vjetër dhe të rinj, por me mundësinë për ti ndryshuar më vonë. Zërat e rinj janë të disponueshëm për Francën, Gjermani, Itali, Japoni, Kore, Norvegji dhe Hollandë. Gjithashtu zërat e rinj pritet të lancohen në Indi dhe UK.

Google do ti referohet zërave me anë të ngjyrave. Kështu që njëri mund të identifikohet si “red” dhe tjetri si “orange”. Ngjyrat dhe rendi në të cilin janë paraqitur do të jenë të rastësishme, në mënryrë që të mos anojnë shkallët drejt një zëri ose një tjetri nëse përdoruesit vendosin për të ndryshuar zërin më vonë. Zërat multiple kanë qenë të disponueshëm në US vetëm në anglisht.