JOQ Albania
Home

“Tashmë personat që e mbajnë çokollatën në frigorifer do të kapen nga policia”
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 14/09/2019 23:08

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ekziston një debat i hapur nëse çokollata duhet të ruhet në frigorifer apo jo.

Por, kësaj radhe si duket situata është bërë serioze pasi policia në Australi ka bërë një deklaratë ‘tronditëse’.

Tashmë të gjithë ata që mbajnë çokollatë në frigorifer do të përfundojnë në ‘burg’.

Në një postim në llogarinë e tyre në Facebook, New South Wales Police Force shkruante:

Njerëzit që e mbajnë çokollatën në frigorifer janë një lloj si ata personat që udhëtojnë në korsinë e djathtë kur nuk kanë për të parakaluar. Të dy këto lloje njerëzish do t’i kapim.”

Sigurisht që ata po bënin shaka. Nëse ju bëni pjesë tek njerëzit që e mbajnë çokollatën në frigorifer me shumë siguri nuk do t’ju ndodhë gjë.

Gjithsesi, s’mund të themi të njëjtën gjë korsinë dhe rregullat dhe qarkullimin.

Brenda ditës, postimi i bërë në Facebook ka marrë më shumë se 29,000 pëlqime dhe rreth 20,000 komente.

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania