JOQ Albania
Home

Katastrofë mjedisore në kodrën e Krastës, autoritetet “flenë gjumë”
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 14/09/2019 11:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ndërrimi i stinëve dhe ardhja e dimrit, i ka shtyrë njerëzit të marrin masa për sigurimin e drurëve.

Një denoncim i tillë, nga Elbasani ka mbërritur në redaksinë e JOQ Albania.

Një qytetar na paraqet pamjet e drurëve të prera në kodrën e Krastës. Krasta vizitohet nga njerëzit, të cilët bëjnë vrap, por edhe për pikniqe.

Ja si shkruan qytetari:

Pershendetje JOQ ! Ketu jemi ne pyllin e Krastes , Elbasan . Shikoni pak katastrofen qe po i behet ketij pylli te vogel qe Elbasani ka doja qe ju ta publikoni .

Duhet thënë se lidhur me këtë fenomen autoritetet vendore janë duke fjetur gjumë, sepse në të kundërt prerja e tyre nuk do të vijonte.

Edhe Shkodra është ndër qytetet e tjera që masivisht është prekur njga prerja e druve.