JOQ Albania
Home

I nisën kostumin e gabuar sportiv, pasi djali u kërkon të drejtën që i takonte e injorojnë keq
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 07/09/2019 20:45

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me lindjen dhe zhvillim e internetit edhe mënyra se si tregtohet dhe shiten produktet e ndryshme ka ndryshuar. Vitet e fundit është shtuar ndjeshëm edhe blerja online.

Kjo gjë është përhapur në masë edhe në vendin tonë. Por shumë qytetar kanë mbetur të zhgënjyer, pasi kanë marrë produktet që kanë porositur online.

E tillë është edhe historia e një djali të ri, i cili ka shkruar në redaksinë e JOQ Albania. Ai tregon se i kanë dërguar produktin e gabuar.

Djali tregon se kishte porositur një kostum sportiv, por se i kishin dërguar të gabuarin. Po ashtu ai tregon se u ka shkruar, por kanë tre ditë që nuk kanë kthyer përgjigje.

Mesa duket djalit mirë që ia kanë nisur gabim porosinë dhe jo që nuk i kanë kërkuar falje por e kanë injoruar totalisht.

Mesazhi i plotë:

Bera porosi online nje kostum sportiv dhe me sollen nje kostum tjeter. I shkruajta faqes ka 3 dite i shikon mesazhet dhe nk kthen pergjigje."