JOQ Albania
Home

Vajza shqiptare bën ndërhyrje në buzë, më pas ka frikë të shikohet në pasqyrë
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 11/08/2019 14:06

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një vajze të re i janë deformuar buzët pas një ndërhyrje estetike.

Vajza nga Kosova e ka bërë publik rastin e saj në një grup në Facebook dhe ka treguar se treguar se si i janë deformuar.

Ajo ka shkruar:

I kam bërë buzët po nipi im i vogël tu desht me përfaqë mka ra boks në buzë të sapo bome, e tahs buza u fry shumë pe mbaj me akull shpesh po spo më bjen në vend, kesh te te mjekja që mi ka boa jo veq fillerin ma heki komplet kishte mem ra buza pak ma posht po tash hala ma e ajt mu ka bo…”

Vajza e re ka postuar edhe disa foto, ku shikohet se buzët e saj janë fryrë shumë, sidomos ajo e poshtmja.

Gjithashtu ajo ka treguar se kishte një gëzim familjar, por prej asaj që ndodhi nuk mund të shkojë.

E si përfundim mund të thuhet se duhet bërë kujdes nga ndërhyrje të tilla, sidomos në klinika të specializuara.