JOQ Albania
Home

Natyra zotëron botën, këto fotografi e tregojnë më së miri
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 09/08/2019 0:52

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Natyra sundon dhe mbizotëron kudo ajo është e lirë të veprojë, pasi është njeriu që e shkatërron gjithmonë atë.

Çdo vit ne presim 7.3 milion hektarë pyje. Njerëzimi bën të njëjtën gjë me burimet e tjera dhe pasurinë e tokës.

Njerëzit janë mësuar ta marrin natyrën si diçka për të cilën ata kanë të drejtë që nuk ka zë dhe fuqi. Por harrojmë se ajo mund të luftojë dhe se gjithmonë fiton.

Dhe ne nuk po flasim për elementë shkatërrues ose katastrofa natyrore, por bëhet fjalë për natyrën e saj të vërtetë e cila është kudo kun nuk preket nga njeriu

Shihni fotot për më shumë dhe do mrekulloheni me fuqinë e saj.