JOQ Albania
Home

9 pishinat natyrore më spektakolare të planetit
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 07/08/2019 0:42

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në këto ditë të nxehta, vende si Kanadaja, Greqia apo Italia ofrojnë pishina natyrore, perfekte për një zhytje të paharrueshme.

Pishinat natyrore sigurojnë mirëmbajtje maksimale pa praninë e kimikateve apo pajisjeve të nevojshme për filtrimin dhe largimin e baktereve.

Këto pishina janë thjesht të mrekullueshme dhe ndodhen në disa nga shtetet më të mëdha, ndërsa disa të tjera në shtetet turistike me më shumë turistë.

Njihuni më poshtë me 10 prej tyre:

Madeira, Portugali.

Thassos, Greqi.

Sorrento, Itali.

Eleuthera, Bahamas.

Vancouver, Kanada.

Saint-Malo, Francë.

Kopenhagen, Danimarkë.

Azenhas do Mar, Sintra, PortugalI.

Cornwall, Angli.