JOQ Albania
Home

Imazhet fantastike që mund të duken të rreme, por janë reale
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 06/08/2019 23:04

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Photoshopi është një mjet i fuqishëm që mund të transformojë dhe ndryshojë çdo objekt ose person. Sidoqoftë, ekziston një mjet që mund të bëjë shumë më tepër, që asnjë njeri nuk mund të mendonte.

Ky mjet nuk është tjetër veçse nënës natyrë .

Ndonjëherë, njerëzit bashkëpunojnë me natyrën dhe krijojnë diçka që është e jashtëzakonshme pa e kundërshtuar atë.

Po ju paraqesim disa imazhe madhështore që mund të duken të rreme për shumicën e njerëzve që i shikojnë, por ato në të vërtetë janë shumë reale dhe aspak të përmirësuara.

Purple flowers of Takinoue Park in Japan.

Liqeni Abraham në Kanada gjatë kohës së dimrit.

Kjo shfaqje është një pjesë e një fushate Greenpeace në Rusi për të kundërshtuar shpimin për naftë.

Peshkatarët kinezë duke lundruar përmes një lumi të mbushur me alga.

Një anije lundrimi që është aq e madhe sa duket sikur po lundron në tokë.

Kjo gropë u shfaq në Guatemala në 2010.

Stuhia e pluhurit në Australi.

Ajo ka 460,000 bletë të ngjitura në trupin e saj.

Kjo është një vakt mjaft i madh për këtë.

Art me tel që duket si iluzion optic.

Kur stuhia shkatërron gjithçka.