JOQ Albania
Home

9 VIP-at shqiptarë që s’e kemi ditur kurrë me kë ndanin shtratin
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 01/08/2019 11:56

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Bota ku ne jetojmë është shumë e vogël. Çdo gjë merret vesh shumë shpejt, veçanërisht në këtë Shqipërinë tonë të dashur, ku çdo thashethem qarkullon me shpejtësinë e dritës.

Përgjithësisht, VIP-at e showbizzit mundohen ta mbajnë private jetën e tyre, por shumë shpejt ajo bëhet publike, veçanërisht në rastet kur kemi të bëjmë me lidhje të reja dashurie.

Mirëpo, ka paur edhe disa personazhe të njohur për të cilët nuk e kemi kuptuar kurrë se me kë shoqëroheshin, cili ishte i dashuri apo e dashura e tyre, ose edhe thjeshtë, me cilët persona kanë ndarë shtratin.

Janë treguar me të vërtetë diskretë dhe intimë në këtë pjesë. Xing.al ka bërë një renditje interesante të tyre.

E mos mendoni se janë personazhe do si do, apo të panjohur. Janë artistët më në zë në vend, për të cilët s’kemi ditur kurrë asnjë gjë në lidhje me këtë pjesë.

Ja cilët janë ata…