JOQ Albania
Home

E la e dashura para pushimeve luksoze, 24-vjeçar kërkon për një vajzë që ta shoqërojë dy javë në Karaibe
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 27/07/2019 11:00

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Reece Walker, një 24-vjeçar nga Birminghami u nda nga partnerja e tij e katër viteve papritur ndërkohë që kishin planifikuar pushime bashkë.

E dashura ‘i dha duart’ pas udhëtimit të tyre në Florida ndërkohë që ata kishin planifikuar, dhe paguar, për dy javë pushime luksoze në Xhamaika.

Pra, nuk bëhet fjalë për pushime dosido por për dy javë në ishujt e Karaibeve në një resort me 5 yje në Xhamajka. Nisja bëhet më 1 shtator.

Kështu, duke qenë se ka rezervuar për dy persona, Reece hapi ‘aplikimet’ në Facebook për vajzat të cilat do të dëshironin ta shoqëronin dhe të bënin pushime luksoze falas.

Ai ka shkruar kriteret e pjesëmarrjes dhe shpjegon se më e mira do të shpallet fituese.

Vajzat që duan ta shoqërojnë 24-vjeçarin me pushime duhet që t’i dërgojnë emrin, moshën, peshën, emrin në Instagram, hobit etj.

Duke folur për të dashurën që e la papritmas, ai shton:

Ajo sihet në vajzë e dashur.. nuk patëm kurrë probleme gjatë viteve, po planifikoja që t’i propozoja në Xhamajka kur të shkonim me pushime."

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania