JOQ Albania
Home

Pa rroba dhe me freskuese me vete, kështu po e përballojnë të nxehtin e pazakontë britanikët
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 26/07/2019 19:51

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kohëve të fundit britanikët janë përballur me temperatura aspak të zakonta ndërsa termometri shënoi ditën e dytë më të nxehtë të vitit.

Për të përballuar temperaturat e larta me të cilat nuk janë mësuar, britanikët kanë ‘shpikur’ lloj lloj metodash.

Shumica prej tyre kanë dalë me sa më pak rroba të munden në rrugë, ndërsa disa të tjerë kanë marrë freskueset me vete kudo që shkonin.

Ndërkohë që temperaturat kanë shkuar deri në 37.7 gradë Celsius anglezët kanë nisur të skuqin vezë ose gatuajnë biskota në diell.

Njerëz pa rroba janë fotografuar më tepër në transportin publik edhe pse automjetet kanë ajër të kondicionuar.

Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania