JOQ Albania
Home

Pamjet e pabesueshme, ja çfarë i ndodh lëkurës tonë kur lëvizim nën ujë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 26/07/2019 11:58

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një video e shpërndarë së fundmi në rrjet tregon se çfarë ndodh me lëkurën tonë kur jemi duke bërë lëvizje nën ujë.

Videoja është filmuar në opsionin me lëvizje të ngadalta për t’i treguar më qartë ndryshimet që i ndodhin lëkurës kur ‘takohet’ me dendësinë e ujit.

Në pamje të parë ju mund të mendoni se gruaja në video ka lëkurë të varur ose se bëhët fjalë për një të moshuar, por në fakt është i gjithi efekti i ujit.

Në disa momente mund të dallohet fare qartë qe gruaja ka lëkurë normale.

Kamera në këtë rast po kap moment pas momenti lëvizjet që ndodhin në lëkurë për të treguar atë që s’e shohim dot me sy të lirë pasi ndodh shumë shpejt.

Burimi:UNILAD|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania

What Happens To Your Skin When You're Under Water

This is what your skin looks like when you're under water…👀😱

Publiée par UNILAD sur Jeudi 25 juillet 2019