JOQ Albania
Home

Lagështi dhe papastërti, qytetari tregon gjendjen skandaloze të spitalit
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 25/07/2019 19:30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shumica e ndërtesave të spitaleve në vendin tonë mund të duken në kushte normale nga jashtë, por nuk mund të thuhet e njëjta gjë për shërbimin dhe kushtet brenda.

Një qytetar, i cili i është drejtuar JOQ Albania për të denoncuar rastin, tregon se si është gjendja në Spitalin Omer Nishani, Gjirokastër.

Sipas asaj që thotë qytetari dhe nga ajo që duket në fotot e dërguara, në ambientet e këtij spitali, "mbizotëron një pisllëk që të zë frika”.

Në fotot e dërguara duken muret me lagështi dhe në gjendje aspak të mirë, tavanet po ashtu, çarçafët të mbuluar nga njolla gjaku si dhe shiringa të hedhura pa kujdes.

Veç kësaj, në një nga fotot mund të dallohet edhe një vend prize i pa mbyllur në të cilin telat gjenden tërësisht të ekspozuar.

Nëse i sheh fotot pa e ditur se për çfarë vendi bëhet fjalë më shumë të krijojnë përshtypjen e një ndërtese të braktisur sesa ambienteve të një spitali.

Në mesazhin e dërguar pranë redaksisë së JOQ Albania, qytetari shkruan:

Përshendetje JOQ,  spitali rajonal gjirokaster. Shendetsia qe duam … Ju lutem anonim Esht nje pisllek i gjall, te merr frika. Janë ber ne spitalin Omer Nishani Gjirokaster. Ne urgjencen e spitalit."