JOQ Albania
Home

Australia, vendi i çudive dhe gjallesave të frikshme
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 23/07/2019 0:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ndoshta nuk e keni ditur, por përveç bukurive të shumta, Australia është edhe vendi çudive dhe gjallesave të frikshme.

Krokodilë që gëlltiten nga pitonë, boçe pishe me madhësinë e një foshnje, krokodilë gjigantë sa një dinozaur etj, janë ato që ju rrethojnë në Australi.

Duke parë fotot e natyrës së Australisë, mund të mendoni se gjithçka që ju rrethon ka si qëllim që të ju gëlltisë!

Mos u shqetësoni sepse kjo nuk është aq e keqe sa mund të ju tingëllojë. Në fund të fundit, ku tjetër në botë do të shihje zvaranikë kaq miqësorë?

Shikoni  të gjitha gjërat e frikshme që natyra australiane ju ofron dhe do mbeteni të mahnitur ose të frikësuar.