JOQ Albania
Home

“Obobo, mu zgjidhën”, Roza me vrap duart tek gjoksi
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 19/07/2019 10:54

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Roza Lati vijon eksperiencat e saj mediatike, ndërsa këtë herë ka nisur një emision të ri, i cili zhvillohet në një kamper.

Teksa ka pasur të ftuar Olsi Bylykun dhe Lorenc Hasramën, një incident i padëhsiruar dhe i papritur i ka ndodhur prezantueses.

Asaj i janë zgjidhur reçipetat në mes të emisionit, teksa ka qenë duke biseduar me dy të ftuarit interesantë.

Ajo është mundur t’i mbajë me dorë për të mos krijuar ndonjë skenë të padëshiruar si me publikun, edhe me dy djemtë.

Teksa thotë “Obobo m’u zgjidhën rrobat e banjos”, Roza kërkon nga djemtë që të mbyllin sytë.

Situata ka kaluar plotë humor, ndërsa njëri prej tyre është ngritur menjëherë për ta ndihmuar.