JOQ Albania
Home

“Shërbimi i degraduar, infermieri ikën me vrap dhe e lë vetëm të plagosurin”
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: 15/07/2019 20:51

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Sistemi shëndetësor në Shqipëri është larg të qenit ai që duhet të jetë. Problemet janë të shumta, që nga mungesa e ambjenteve, aparaturave, si dhe ilaçeve.

Një infermier ka denoncuar në redaksinë e JOQ Albania, degradimin e shërbimit në Urgjencën e Tiranës.

Mjaftoi nje histori si ajo e shpërthimit të bombolës së gazit në bllok, që të dilnin në pah shumë gjëra.

Infermieri thotë se në këtë rast duhet të shkonte një doktor në vendin e ngjarjes. Ndërkohë ai ka vënë re se infermieri nuk ka çantën e urgjencës dhe e lë të plagosurin vetëm.

Gjithashtu mungon edhe barrela. Infermieri ka shtuar më tej, se si puna e këtij infermieri, janë 90% e të punësuarve në Urgjencën e Tiranës në dy vitet e fundit.

Denoncimi për JOQ Albania

Degradimi i sherbimit te Urgjences se Tiranes. Personel infermieror ne emergjenca madhore. Ku eshte Doktori? Ku e ka canten e Urgjences Infermieri ? Pse ik me vrap Infermieri,nga kush ka frike? Pse e len te plagosurin vetem? Ku eshte barrela? Qindra pyetje qesharake,mund te behen!! Ky eshte sherbimi e degraduar i Urgjencave ne Tirane. Si ky fatkeq,jane 90% e te puensuarve ne Urgjencen e Tiranes dy vitet e fundit?