JOQ Albania
Home

Dështon propaganda e qeverisë Rama/ Shqiptarët “pre’’ e korrupsionit, paguajnë edhe për shërbimet falas
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 12/07/2019 9:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Prej kohësh qeveria Rama ka premtuar se do i jepte fund korrupsionit në Shqipëri.

Por të dhënat tregojnë diçka krejt tjetër sepse shqiptarët edhe përgjatë vitit 2018 kanë paguar tarifa korrupsioni për shërbimet publike me shumë se vendet e tjera të rajonit.

Në bazë të barometrit të Ballkanit 13 % e familjeve shqiptare kishin paguar tarifa korrupsioni për marrë një shërbim publik i cili ofrohet falas.

Kjo përqindje është në shifra alarmante dhe shumë herë më e lartë se në vendet e tjera të gadishullit Ballkanik.

Pas vendit tonë renditet Kosova me , pasi 8 për qind e familjeve e kanë pohuar këtë fakt.

Foto ilustruese