JOQ Albania
Home

Burri trembet nga krijesa e pazakontë: Një alien më ka hyrë në shtëpi
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 11/07/2019 17:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një krijesë e pazakontë e filmuar duke u varur në një tavan, teksa dukej si një alien që kishte hyrë në shtëpinë e një burri, ka habitur fqinjët e tij.

Krijesa e çuditshme u gjet në një shtëpi në Bali, Indonezi, ndërsa pronari i shtëpisë nuk kishte asnjë ide se çfarë mund të ishte.

Teksa shikonte krijesën që ishte ngjitur tek perdja, pronari thotë se fillimisht mendoi që mund të kishte qenë një kandil deti me flokë.

Hari Toa mendoi se kafsha e çuditshme po qëndronte në shtëpinë e tij për të shmangur shiun atë mbrëmje.

Ai tha për krijesën e pazakontë:

Do ta lë të qëndrojë në shtëpinë time, por vetëm për një natë. Unë nuk dua që kafsha të trembë gjithë njerëzit që më vijnë në shtëpi”

Hari nuk nuk mund të identifikonte llojin e krijesës apo nga vinte ajo, por bëri shaka duke thënë se i ngjante si një alien.

Ai shtoi:

Nuk është diçka që kam parë ndonjëherë më parë. Nuk mendoj se është pjesë e zonës sonë”.

Krijesa aliene e Harit dyshohet të jetë një lloj mole e veçantë, e njohur me emrin shkencor gangis creatonotos.

Burimi: Mirror|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania