JOQ Albania
Home

E kanë pranuar, këto janë artistet që kanë thënë: Po, kam bërë ndërhyrje estetike në trup
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 08/07/2019 12:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një nga tabutë më të mdha në Hollivud, dhe jo vetëm, është që VIP-at nuk i pranojnë thuajse asnjëherë ndërhyrjet që ata kanë bërë në pjesë të ndryshme të trupit, veçanërisht në fytyrë apo edhe në gjoks e në vithe.

Edhe në rastet kur këto ndërhyrje janë tepër të dukshme, ata sërish vijojnë të mohojnë.

Mirëpo, disa prej tyre kanë thyer tabutë dhe pa pasur turp, e kanë pranuar se plakja i ka detyruar të bëjnë ndërhyrje dhe të përpiqen të jenë më në formë.

Cilët janë këta personazhe të njohur? I gjeni në galerinë e mëposhtme.

Burimi: HarperBazaar |Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania