JOQ Albania
Home

Do t’ju lënë pa fjalë! Njihuni me 12 misteret më të çuditshme dhe të pashpjegueshme në botë
Shkruar nga: V Gashi | Publikuar më: 08/07/2019 12:13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Toka jonë është një planet i mbushur plot me mistere, që kanë nxitur shumë njerëz të thjeshtë, studiues, apo shkencëtarë, që t'i hulumtojnë dhe japin një shpjegim përkatës, sa më të qartë e kuptimplotë.

Personat më kompetentë të kësaj fushe, janë përpjekur të japin një shpjegim për to, por a janë gjithmonë bindëse këto shpjegime?

Rezultojnë ende disa mistere të çuditshme, që edhe shkencëtarët e kanë të vështirë që t'i japin një shpjegim sa më të plotë.

Nga vida prej hekuri 300 milion vjeçare të gjetur në Rusi, deri tek gjigandët e fosilizuar 3.6 metra të zbuluar në Irlandë, këto mistere kanë shtangur edhe vetë shkencën.

Sipas teoricienëve të konspiracionit, të tilla mistere dëshmojnë se mijëra vite më parë jashtëtokësorët kanë vizituar planetin tonë.

Por këto zëra nuk janë konfirmuar nga shkenca, e cila kërkon më tepër fakte për t'i marrë të mirëqena teoritë e shumta që qarkullojnë gjerësisht në rrjet.

Në fotogalerinë e mëposhtme, do t'ju njohim me disa nga misteret më të çuditshme në botë, që me siguri do t'ju lënë gojëhapur.