JOQ Albania
Home

17 njerëz që vërtetojnë se përtacia është nëna e progresit
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 07/07/2019 0:12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Thonë që nëse do që një punë të bëhet sa më shpejt dhe në mënyrë efektive, atëhërë kërkoja një përtaci që ta bëjë.

Dhe, personazhet në fotot në foto-galerinë e më poshtme janë pikërisht ata që e vërtetojnë shprehjen e mësipërme.

Si duket, këta persona janë të aftë të ‘shpikin’ çdo gjë mjafton që të mos lodhen vetë.

Duke shprehur admirimin tonë për personat që janë gati të krijojnë çdo lloj situate për të arritur qëllimet e tyre, në foto-galerinë më poshtë ju kemi sjellë 17 ‘përtacë’ të merituar.

Burimi:Bright Side|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania