JOQ Albania
Home

20 foto mahnitëse të realizuar nga njerëz që kanë arritur të ‘ngrinë’ kohën
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 06/07/2019 13:05

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ne mund të presim me orë të tëra me aparatin fotografik në dorë për të kapur momentin perfekt të një perëndimi apo rënien e një ylli.

Por, ka raste, kur në jetën e përditshme krijohen skenare që ne nuk do i kishim imagjinuar kurrë.

Dhe, nëse pikërisht në këto momente do të kemi një kamera për të filmuar atëherë rezultati mund të jetë ‘epik’.

Këtë fat e kanë pasur fotografët që ndodhen pas fotove në fotogralerinë e më poshtë. Në një farë mënyre, ata janë ndodhur në vendin e duhur, në kohën e duhur.

Burimi:Bright Side|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania