JOQ Albania
Home

20 foto të pabesueshme që janë shkrepur pikërisht në momentin e duhur
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 02/07/2019 19:27

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në shumicën e rasteve, e vetmja gjë që duhet për të shkrepur një foto mbresëlënëse, është një aparat fotografik dhe aftësi të mira.

Gjithsesi, ka raste kur një moment perfekt mund të përjetësohet thjesht duke qenë në momentin e duhur e në kohën e duhur.

Kështu, ne kemi mbledhur disa foto në foto-galerinë e më poshtme që sjellin një realitet krejt tjetër vetëm sepse janë shkrepur në sekondën e duhur.

Si pasojë e këtyre iluzioneve optike një zjarrfikës duket sikur ka krahë, një nuse është duke u puthur me një peshk ndërsa një papagalli i “kanë dalë” një palë brirë prej dreri.

Burimi:Bright Side|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania