JOQ Albania
Home

Apple shokon përdoruesit me një tjetër ndryshim drastik, ja çfarë pritet të ndodhë me iPhone 11
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 15/06/2019 23:56

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Pikërisht kur mund të jemi mësuar me faktin që iPhone-t nuk kanë më një port posaçërisht për kufjet Apple vjen me surpizën e radhës.

Sipas një “rrjedhjeje” të fundit, Apple mund të heqë dorë nga fisha e saj karakteristike e karikimit për të kaluar në modelin që përdoret për pajisjet Android.

Pra, në vend të atij që është quajtur ‘Lightening adapter’ do të përdoret një ‘USB-C’.

Pretendimet për këtë lloj ndryshimi vijnë pas publikimit të një fotoje që tregon nj celular në modalitetin ‘recovery’ në iOS 13.

Kjo do të thotë që iPhone 11 mund të vijë pa portin e tipik, i cili ka qenë një tipar kyç në iPhone që nga viti 2012.

Burimi:UNILAD|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania