JOQ Albania
Home

Shpikësi krijon një palë syze për njerëzit e shkurtër: Mund të shihni sipër të gjatëve
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 10/06/2019 12:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në qoftë se e keni gjetur veten në një festival dhe disa persona më të gjatë se ju, ju kanë zënë pamjen, tashmë mund të ketë një zgjidhje për këtë problem.

Dominic Wilcox ka krijuar syqet e quajtura ‘One Foot Taller’ të cilat janë në fakt një palë syze periskope që ju lejojnë që të shihni mbi kokën e njerëzve para jush.

Këto syze i shtojnë personit që po i mban vënë  30.5 cm nga niveli i shikimit.

Duke folur për shpikjen e tij, Wilcox tha:

Po qëndroja tek një festë dhe u ktheva e pashë një grua që po kërcente por nuk mund ta shihte bandën. Ky rast më dha frymëzimin që të bëja një dizajn për njerëzit e shkurtër që të shohin mbi pengesa si njerëzit e gjatë si unë.”

Sipas tij, syzet funksionojnë shumë mirë, edhe pse vallëzimi me to mund të jetë sfidë më vete.

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania