JOQ Albania
Home

Aktorja e filmave me “pullë të kuqe”, këshilla meshkujve: Ja çfarë duhet të dini për të qenë të mirë në shtrat
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 23/05/2019 23:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Aktorja e filmave për të rritur, Esperanza Gomez ka ndarë disa këshilla për meshkujt që duan të kenë performancë më të mirë në shtart.

Gomez tregoi gjenë kryesorë që meshkujt, sipas saj, e bëjnë gabim kur vjen puna tek marrëdhëniet intime në një dalje të sajën në ‘The Juanpis Live Show’.

Për 39-vjeçaren kolumbiane ajo që meshkujt nuk duhet të bëjnë është që të kenë mungesën e taktit dhe të nisin direkt me ‘aktin kryesor”.

Sipas saj, përpara këtij hapi duhet që situata në ngrohet disi.

Ajo u shpreh:

Shumë burra nuk e vrasin kurrë mendjen se si të gjejnë mënyrën e duhur për të joshur një grua. Shumica e tyre duan thjesht të dalin direkt në temë. Gratë duan që t’u flasësh, që t’u zgjosh dëshirat. Në na pëlqen ta na prekin dhe të dëgjojmë zërin e partnerit. Më pëlqen zëri i një burri joshës."