JOQ Albania
Home

Për të shkurtuar shpenzimet, gruaja mban funeralin e tezes dhe dasmën e saj në të njëjtën ditë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 13/05/2019 23:43

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një nuseje, e cila po bënte përgatitjet e fundit për dasmën, ia ra që të merrej edhe me përgatitjet e funeralit të tezes së saj.

Por, ashtu si dasmat, edhe funeralet kanë shpenzime të medha. Për këtë arsye ajo gjeti një zgjidhje të ndërmjetmte.

Gruaja vendosi që të mbante si ceremoninë e dasmës ashtu edhe atë të funeralit në kishën ku ishte planifikuar.

Me anë të një postimi në Facebook, nusja nga Santa Maria, Kaliforni, tha se kostot për funeralet kishin shkuar në ‘qiell’ dhe për këtë arsye ajo do t’i kombinonte të dyja rastet.

Kështu, kushdo që donte t’i jepte lamtumirën teze Karen-it, mund ta gjente arkivolin e saj në kishën ku mbahej ceremonia e dasmës.

Rasti i çuditshëm u tregua në një grup në Facebook që mban emrin ‘That’s It I’m Wedding Shaming’.

Burimi: Metro|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania