JOQ Albania
Home

Babai dinak gjen zgjidhjen perfekte për të marrë masazhe ‘falas’ nga i biri
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 11/05/2019 10:56

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një baba dinak ka gjetur një mënyrë që të fitojë masazhe falas duke i bërë një lojë të vogël të birit.

Ken Kawamato postoi një video në Facebook ku tregonte sesi djali i tij i vogël po i bënte masazh me qef, pa u ankuar fare.

Kjo pasi Kawamato mbente veshur një bluzë në të cilën ishin printuar disa shina treni, ndërsa djali i tij mbante në dorë një tren lodër.

Në videon e postuar, Ken, një inxhinier softueri nga Japonia tek Google, shihet ndërsa qëndron shtrirë në dysheme ndërsa i biri i kalon trenin nëpër shpinë.

Bashkë me videon Kawamato shkruante:

Ndihem mirë.”

Burimi:Mirror|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania