JOQ Albania
Home

I shkatërroi kufjet, macja kthehet me një gjarpër si “shpërblim” për fajin që bëri
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 10/05/2019 23:21

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një mace e vogël është vënë në ‘sedër’ pasi i shkatërroi kufjet pronarit të saj dhe për këtë arsye vendosi që të kompensonte dënim.

Pronari i saj Haryanto tha se kotelja ishte duke luajtur me kufjet e tij në krevat dhe më pas përdundoi duke i ndarë në dy pjesë.

Pasi e pa se çfarë kishte katandisur, Haryanto i bërtiti dhe për ca kohë u largua jashtë.

Sipas tij, ajo u kthye një orë më vonë në shtëpi me një gjarpër të vogël si zëvendësim. Haryanto u shkri gazit me veprimin e maces së tij dhe vendosi që historinë ta ndante në rrjetet sociale.

Burimi:9GAG|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania