JOQ Albania
Home

16 foto të kapura nga jeta reale që duken sikur vijnë nga ndonjë skenë filmi me efekte speciale
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 10/05/2019 22:46

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Syri i njeriut ndonjë herë nuk mund të kapë gjithçka.

Por, falë kamerave në mund të rishohim momente, që në të kundërtën, do t’i kishim humbur.

Duke parë këto pamje, që na i mundësojnë kamerat, ne mund të kuptojmë edhe një herë sesa e mahnitshme është bota jonë.

Edhe pse, duke i parë fotot më poshtë është pak e vështirë ta besosh që nuk janë shkëpur nga ndonjë film me efekte speciale.

Në foto-galerinë e më poshtme, ne ju kemi sjellë disa foto që tregojnë disa nga “shfaqejet” më mbresëlënëse që ndodhin në planetin tonë.

Burimi:Bright Side|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania